Akciók

  • Szerdai akciók


HTML formátum?


PDF Nyomtatás E-mail

Magasfokú védelem átlátható rendszerrel!

Épületzár szerelés alatt az épület különböző helyiségeit összehangoló zárrendszert értjük. Ennek megfelelően két féle mechanikus zárbetét rendszer kiépítésére van mód. A fő- és vezérkulcsos rendszerek azt a célt szolgálják, hogy nagy biztonságú zárrendszereket lehessen működtetni, ahol különböző személyek csak a számukra engedélyezett helyiségekhez férnek hozzá egy adott kulccsal. Ez lehetővé teszi, hogy a főfelhasználó akár az összes terembe belépést nyerjen és védve legyen az esetleges visszaélésektől.

Vezérkulcsos zárbetét rendszer

Ennél a rendszernél egy felhasználó csak a megszabott helyiségek zárát tudja nyitni, a hozzáférési jogosultság pedig előre tervezhető. Vezérkulcsos rendszer kialakítása főleg iskolákban, irodaházakban, lakóparkokban, műhelyekben és orvosi rendelőkben ajánlott.
Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb és a legnagyobb védelmet biztosítja.

Főkulcsos zárbetét rendszer

A főkulcsos zárrendszer egyedi zárakból áll, melyek kulcsa a rendszer többi egyedi zárát nem működteti. A rendszerhez tartozik egy főkulcs, mely a rendszer valamennyi zárát képes nyitni. Készíthető olyan zár is, melyet csak a főkulcs működtet. A rendszeren belül tetszés szerint készíthetőek egyforma zárlatú alrendszerek. A kulcsokból tetszőleges darabszámú rendelhető.

Ez a megoldás gyakran alkalmazott kicsi és közepes méretű szállodákhoz, irodákhoz és gyártó üzemekhez is.

Felhasználható zártípusok:

Egy rendszeren belül használható különféle méretű és típusú — de azonos kulcstípussal működő — hengerzárbetét és lakat. Ezeket az elemeket az alaptípussal megegyező módon lehet felhasználni.

 

Belépés